Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Yangın kapıları, yangın eminği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile ait kesif sorulan sorular ve cevapları:

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak için kullanılmaktadırlar.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, ürkü koluna ehil olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve basit bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın acil durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; gömlek adetsı 4’ü geçmeyen ve celse fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında zemin olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en oranlı paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin taçı esna, yangın kapıları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar özge yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Mono blok cisim örgüsı branş sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da Yangın çıkış kapısı istanbul binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye isabetli yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page